SOMAB Consulting Group tillhandahåller kvalificerade konsulter och tjänster inom IT, telecom och management.

Somab Consulting Group står idag för kvalitativ tjänsteleverans inom områden som projektledning, förändringsarbete, utveckling och IT-drift.

Våra konsulter har kompetenser inom programmering, SAP, web-utveckling, projektledning, förvaltning, IT-drift och levererar idag nytta på flera internationella koncerner och inom offentlig sektor.

Vi samarbetar med flera av de dominerande konsultmäklarna på marknaden och arbetar för långsiktiga relationer med våra partners genom att hela tiden tillgodose kvalitativa leveranser.

Vi växer som bolag och söker därför attraktiva konsultkandidater inom våra tjänsteleveransområden. Vi finns med kontor i Göteborg och Malmö men levererar till uppdrag i hela landet. Tveka inte att ta kontakt med oss om du vill vara en del av SOMAB.

Välkommen till oss på SOMAB!


Kontakta oss

Kontakta oss
Göteborg: 031-797 95 33
Malmö: 0721-88 80 80

Postadress
Göteborg
Allmännavägen 52
414 56 Göteborg

Referensuppdrag

Pågående kundprojekt: Volvo IT (systemspecialist), SKF (SAP konsult), Ikea (förändringsarbete), Sony (IT-säkerhet), Ericsson (Linuxspecialist), Centric (IT-support).
Exempel på avslutade projekt/uppdrag: Stockholms Läns Landsting IT (Nätverksspecialist), Nelly.com (webutveckling), Volvo Cars (Business Analyst)